Kuutio & Manzos -podcast: The Cat Lady

Kesän alussa teimme Aleksi Kuution kanssa koemielessä podcast-jakson, jossa puhuimme pelikauhusta (kuuntele tästä). Nyt seuraa pilotti numero kaksi. Siirrymme yleisestä yksittäiseen: aiheena on Harvester Gamesin kauhuseikkailu The Cat Lady (2012).

ss_faa5842b4296df9cfc2103e62d4ca1b196abb138

Voiko jakson kuunnella, jos The Cat Lady ei ole tuttu? Voi! Käymme pelin alusta alkaen läpi, keskeiset tapahtumat summaillen ja analysoiden. Voiko jakson kuunnella, jos ei halua spoilaantua tarinan käänteistä? Ei. Aleksin sanoin: tämä on ruumiinavaus.

Kaikki kommentit ovat edelleen tervetulleita. Toimiko formaatti? Oliko pituus ok? Säädämme edelleen äänenlaatua ja lähestymiskulmaa, mutta toivon mukaan jakso miellyttää.

Kuuntele jakso SoundCloudista tai tilaa RSS-feedi. tästä Dropbox-linkistä.

One thought on “Kuutio & Manzos -podcast: The Cat Lady

 1. Kiitoksia uudesta jaksosta. Ensimmäinen oli jo kuuntelemisen arvoinen ja kakkosjakso paransi entisestään.

  Pidin jakson lopussa mainitusta ehdotuksesta, että jaksojen sisältö vaihtelisi teemavetoisten ja pelikohtaisten jaksojen välillä.

  Jaksojen optimaalisesta pituudesta on jokaisella varmasti oma mielipiteensä. Itse en pahastu, vaikka jaksot venyisivät vielä pitemmiksikin, kunhan keskustelu ei vaan jää junnaamaan paikoilleen.

  Bonuspisteet fiksusta musiikin käytöstä, tarinan läpikäynti sai siitä hyvin lisämaustetta.

  Äänenlaatu otti harppauksen eteenpäin viime jaksosta, ei valittamista sen suhteen. Molemmat juontajat kun nauhoittavat puhettansa eri ympäristöissä eri välinein, niin studiolaatuun on muutenkin turha tähdätä.

  Kokonaisuus vaikuttaa jo valmiilta konseptilta, jatkakaa samaan malliin!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s